First year student’s workbook (Individual and Independent work in professional English) for Law students - Яцишин, Наталія Пилипівна; Гусак, Людмила Євгенівна; Гордієнко, Юлія Анатоліївна (My University, 2023)
Навчально-методичні рекомендації у вигляді робочого зошита призначені для виконання самостійної та індивідуальної роботи студентами-правознавцями, орієнтовані на забезпечення здобувачів освіти необхідним матеріалом для такого виду робіт відповідно до кредитно-модульної системи навчання та Силабусу. З метою оптимізації навчального процесу та ефективного використання часу, відведеного на вивчення нормативного освітнього компонента, а також особливо в умовах дистанційного та змішаного навчання, пропоновані завдання можна виконувати відразу у робочому зошиті. Видання призначається також для магістрів, аспірантів, вчителів середніх загальноосвітніх шкіл, учнів старших класів, а також для тих, хто самостійно вивчає англійську мову та цікавиться правознавством.

Educational and methodological recommendations in the form of a workbook are intended for independent and individual work by law students, aimed at providing students with the necessary material for this type of work in accordance with the credit-modular system of education and the Syllabus. In order to optimize the educational process and effectively use the time allocated to the study of the normative educational component, as well as especially in the conditions of distance and mixed learning, the proposed tasks can be performed immediately in the workbook. The publication is also intended for masters, postgraduate students, secondary school teachers, high school students, as well as for those who independently study English and are interested in jurisprudence.
ВСТУП
ЗАВДАННЯ ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ
Опрацювання розробки з теми «From the History of Law»
Опрацювання розробки з теми «The Legal Heritage of Greece and Rome»
Keywords: іноземна мова; освітній компонент; право; робочий зошит; індивідуальна робота; самостійна робота; іноземна мова (за професійним спрямуванням); англійська мова; Foreign Language; Law; Individual work; Independent work; professional English; Student’s workbook; 81'243:378.091.31.041(072)