Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : метод. вказівки до самост. роботи. – Ч. 2. - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Наведено питання для самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньо-економічною діяльністю». Подано бібліографічні покажчики для написання рефератів. Рекомендовано студентам-магістрантам 5 курсу спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Information systems and technologies in the management of foreign economic activity: methodical instructions for independent work. – P. 2.
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity