Театр як першооснова та втілення масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Національний університет "Острозька академія", 2013)
У статті театральне мистецтво розглядається як одвічна, дуже своєрідна, надзвичайно діяльна і, ймовірно, перспективна система масової комунікації. Театр аналізується в аспекті історичного розвитку та закономірних трансформацій. В статье театральное искусство рассматривается как вечная, своеобразная, очень деятельная и, вероятно, перспективная система массовой коммуникации. Театр анализируется в аспекте исторического развития и закономерных трансформаций.In the article the art of theatre is as oldest, very original, extraordinarily active and, probably, perspective system of mass communication examined. A theatre is in the aspect of historical development and appropriate transformations analyzed.
The theatre as a base and recognition of mass communication
Keywords: театр; комунікація; інформація; журналістика; ідея; видовище; theatre; communication; information; journalism; idea; spectacle