Спеціальні види діловодства - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Подано бібліографічну інформацію про документи, що відносяться до спеціального діловодства, особливості роботи з документами з обмеженим доступом, захист інформації. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Спеціальні види діловодства» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки). Розміщення джерел (72 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; спеціальне діловодство; конфіденційна інформація; 002.1(01)