Формування системи планування діяльності підприємства в умовах економічної нестабільності - Кодня, Сергій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи формування системи планування діяльності підприємства. Визначено сутність планування як функції управління підприємством. Описано особливості планування діяльності підприємства. Визначено методичні підходи до планування діяльності підприємства. Здійснено аналіз основних показників діяльності та системи планування ************. Проведено аналіз системи планування ************ та її вплив на фінансові результати діяльності підприємства.
Keywords: план; планування; невизначеність; прогнозування; ефективність