Інвестиційні ризики національної економіки України - Потапова, Алла Геннадіївна (Луцький національний технічний університет, 2024)
Сучасна модель ринкових відносин України характеризується залежністю результатів реалізації інвестиційної проєктів від багатьох, як позитивних, так і негативних факторів.
Keywords: інвестиції; ризики