Фізична терапія, ерготерапія при неврологічних дисфункціях - Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчальний посібник розкриває зміст лекційного матеріалу та лабораторних занять, відповідно до тематики навчальної дисципліни, що визначена силабусом. Навчальний матеріал представлено з позиції теоретико-методологічних особливостей застосування засобів фізичної терапії й ерготерапії при дисфункції нервової системи. Рекомендовано студентам спеціальності 227 «Фізичні терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: фізична терапія; неврологічні дисфункції; 615.8:612.8:616.8