Вербальне та маргінальне: патологія комунікації в романі Ю. Іздрика «Воццек» - Кошелюк, Олена; Kosheliuk, E. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу описати модуси вербального й маргінального в сучасному постмодерному тексті на прикладі роману «Воццек» Юрка Іздрика. Маргінальність показано крізь призму порушень комунікації, що неодмінно призводить героя до межової ситуації існування, пояснює його роздвоєний внутрішній світ.
Verbal and Marginal: the Pathology of Communication in the Novel «Voccek» by J. Izdrik
Keywords: вербальний; маргінальний; патологія; комунікація