Хорознавство та аранжування: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Корольчук, Ольга Леонідівна; Korolchuk, Olha L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Вивчення курсу “Хорознавство та аранжування” спирається на знання й уміння, набуті студентами при вивченні музикознавчих і виконавських дисциплін, спрямованих на підготовку та вдосконалення професійних можливостей майбутніх фахівців.
Робоча програма навчальної дисципліни “Хорознавство та аранжування” для студентів за напрямом підготовки 6.020204 “Музичне мистецтво”.
Keywords: методи аранжування; прийоми композиційного перевтілення хорової партитури