Транспортна мережа Турійської ТГ Волинської області як елемент туристичної інфраструктури. - Новосад, Оксана Володимирівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна (Льотна академія Національного авіаційного університету, 2022)
Вивчено процес утворення Турійської територіальної громади (ТГ) Ковельського району Волинської області. Визначено основні особливості розвитку транспортної мережі, що функціонує на території Турійської громади. Деталізовано особливості функціонування певних і видів транспорту, зокрема автомобільного, залізничного, повітряного та річкового. Визначено роль транспортної мережі громади як важливого елемента туристичної інфраструктури Ковельського району. Запропоновано певні практичні науково-обґрунтовані заходи по її вдосконаленню та покращенню функціонування.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; Турійська ТГ; туристична інфраструктура; туризм; транспорт; 911.3:338.47(477.82-72)