Інформаційні технології - Крестьянполь, Любов Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання містить лекційний матеріал. Призначене для студентів спеціальності «Філологія. Прикладна лінгвістика» денної та заочної форм навчання.
Keywords: конспект лекцій для студентів спеціальності «Філологія. Прикладна лінгвістика» денної та заочної форм навчання; 004.896