Інформаційні технології та інформаційна безпека в банківському секторі України - Корпач, Богдана В.; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Korpach, Bohdana V.; Shmatkovska, Tetiana О. (Львівський Інститут ПрАТ "ВНЗ "МАУП", 2017)
В роботі окреслено значення інформаційних технологій у формуванні інформаційної безпеки в банківському секторі України.
Keywords: інформаційні технології; інформаційна безпека; банківський сектор України; Information technology; informational security; Ukraine's banking sector