Проєктування та розробка вебзастосунку для автоматизованого процесу бронювання номерів бази відпочинку (на прикладі бази «Гарт») - Лащук, Максим Тарасович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню та розробці програмного засобу для автоматизації процесів бронювання та управління номерним фондом бази відпочинку. У роботі проаналізовано сучасні підходи до цифровізації сфери гостинності, розглянуто існуючі системи бронювання та виявлено їхні недоліки. Здійснено успішне проєктування та реалізацію, тестування та налагодження програмного продукту, призначеного для комплексного управління бронюваннями, що відзначається високим рівнем функціональності та надійності. Система дозволяє клієнтам самостійно переглядати доступність номерів у реальному часі, здійснювати бронювання та отримувати миттєві підтвердження. Однією з ключових особливостей розробленого програмного продукту є впроваджений модуль динамічного ціноутворення, який автоматично коригує вартість послуг, а також система запобігання конфліктам даних, що гарантує атомарність транзакцій. Реалізовано захищену адміністративну панель з інтерактивною сіткою зайнятості, яка дозволяє персоналу ефективно моніторити стан номерного фонду та керувати замовленнями. Результатом реалізації цього програмного продукту є зручність, швидкість та прозорість процесу бронювання як для клієнтів, так і для адміністрації, що створює передумови для підвищення прибутковості та покращення якості обслуговування.
Keywords: вебзастосунок; бронювання; автоматизація; динамічне ціноутворення; FastAPI; Next.js; PostgreSQL; Docker