Основні етапи здійснення контролю на підприємстві - Філіна, С.; Корнієнко, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено основні етапи здійснення контролю на підприємстві
Keywords: контроль; підприємство