Менеджмент організацій - Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій із освітнього компонента «Менеджмент організацій» призначений допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та сформувати уміння і навички щодо обґрунтування економічно ефективних управлінських рішень у сфері управління організаціями. Рекомендовано здобувачам освіти 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент денної й заочної форм навчання освітньо-професійної програми Менеджмент освітнього рівня бакалавр.
Keywords: Менеджмент організацій; Організація; Управління витратами; Фінансовий менеджмент; 334.72:005(075)