Перспективи розвитку франчайзингової мережі кафе «The Varenik» в Україні - Семенюк, Катерина Романівнна (My University, 2024)
На основі проведеного аналізу визначено особливості та перспективи розвитку кафе "The Varenik". Визначено причини, що стримують розвиток аналізованих підприємств, а також інноваційні методи утримання постійних клієнтів та залучення нових в умовах конкурентного середовища. Доведено, що впровадження інноваційних технологій забезпечить розвиток конкурентних переваг кафе " The Varenik ".
Keywords: кафе; франчайзингова мережа; споживачі; потреби; інновації