Діагностування рівня економічної безпеки підприємства в умовах обмеженості інформації - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2015)
Проведено оцінку існуючих методів та підходів, що використовуються у діагностуванні рівня економічної безпеки підприємств, визначено їх переваги та недоліки, наведені обмеження у використанні. Виокремлено складові діагностики економічної безпеки підприємства. Розглянуто способи діагностування ринкової, інтерфейсної та політико-правової безпеки підприємства в умовах обмеженості інформації.

The paper provides the evaluation of existing methods and approaches used in diagnosing the level of the enterprise economic security, outlines their advantages and disadvantages as well as application limitations. The components of the enterprise economic security diagnostics are singled out. The paper also deals with the methods of the enterprise market, interface, political and legal security diagnostics with limited information available.
Diagnostics of thr enterpriseeconomic security level with limited information available
Keywords: діагностика; економічна безпека підприємства; складові діагностики; ринкова безпека; інтерфейсна безпека; політико-правова безпека; експрес-аналіз; diagnostics; economic security; diagnostics component; market security; interface security; political and legal security; express analysis