Методологія образотворчого мистецтва: програма навчальної дисципліни - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I.; Галькун, Тетяна Дмитрівна; Halkun, Tetiana D.; Черній, Леонід Анатолійович; Chernii, Leonid A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Методологія образотворчого мистецтва» розроблена відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу. Видання містить структуру курсу «Методологія образотворчого мистецтва», форми та методи оцінювання. Рекомендовано студентам освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузь знань 0202 - «Мистецтво», спеціальності 8.02020501 «Образотворче мистецтво».
Keywords: основи методології образотворчого мистецтва; Ґенеза методів навчання образотворчого мистецтва