Методичні рекомендації до виконання бакалаврських робіт - Кичилюк, Олександр Володимирович; Войтюк, Василь Петрович; Шепелюк, Марія Олександрівна; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Андреєва, Валентина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях наведено основні вимоги до написання кваліфікаційних робіт, викладені послідовні етапи їх підготовки, оформлення та процедуру захисту. Подана орієнтовна тематика випускних робіт, які виконуються студентами, що навчаються на кафедрі лісового та садово-паркового господарства факультету біології та лісового господарства ВНУ імені Лесі Українки.
Keywords: кваліфікаційна робота бакалавра; лісове господарство; вимоги до оформлення; дипломна робота бакалавра; 573:001.8(072)