Взаємозв’язок прихильності пацієнтів до профілактики серцево-судинних хвороб та рекомендацій лікаря - Сітовський, Андрій Миколайович (My University, 2024)
Не виявлено взаємозв’язку прихильності пацієнтів до профілактики серцевосудинних хвороб та рекомендацій лікаря застосовувати конкретні заходи вторинної профілактики. Потребує подальшого дослідження питання розробки дієвих стратегій формування обізнаності про поведінкові фактори ризику як методу вторинної профілактики інсульту відповідно до можливостей і потреб системи охорони здоров’я України.
Keywords: прихильність; рекомендації лікаря; серцево-судинні хвороби; вторинна профілактика