Суб'єктивна авторська модальність як складова інтимізації - Палійчук, Анна Леонардівна; Paliychuk, Anna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті показано суб’єктивну модальність як складову частину інтимізації і проаналізовано вербальні засоби її вираження. The article describes subjective modality as a component of intimisation and analyses the verbal means of its expression.
Subjective Author`s Modality as a Component of Intimisation.
Keywords: автор; читач; суб’єктивна модальність; інтимізація; текстова модальність; author; reader; subjective modality; intimisation; text modality