Інформаційно-рекламний потенціал поштових відправлень як елемент популяризації туризму (на прикладі Волинській області) - Чир, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Андрій Васильович; Качаровський, Роман Євгенович (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2019)
Для ряду країн з розвиненою туристичною галуззю однією із статей доходів державних бюджетів є випуск поштових марок.У даному дослідженні розглянуто особливості поштових відправлень як важливого елемента інформаційно-рекламної політики у процесі популяризації туристичної галузі на прикладі країн світу. Проаналізовано різні категорії відправлень, виокремлено їх тематику, акцентовано увагу на використанні конкретних елементів поштових відправлень у рекламі об’єктів туризму та інфраструктури. Висвітлено можливості поширення посткросингу як специфічного інструмента маркетингової діяльності та популяризації туристичних атракцій по всьому світу. Розглянуто перспективи та вплив поштових відправлень на формування інформаційно-рекламної політики туристичної галузі України загалом та Волинської області зокрема.
Keywords: Волинська область; поштова марка; поштова листівка; посткросинг; туристичний об’єкт; інфраструктура; інформаційно-рекламна політика туризму