Формування православних жіночих лікарів як один із напрямів співпраці Церкви та медичних ВНЗ - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (My University, 2014)
Описано формування православних жіночих лікарів як один із напрямів співпраці Церкви та медичних ВНЗ.
Forming of the Orthodox woman doctors as one of directions of collaboration of Church and medical higher educational establishments
Keywords: священнослужителі; студенти-медики; співпраця; жіночі лікарі