Музична підготовка студентів вищих навчальних закладів у процесі спеціального навчання - Чепелюк, Василь Адамович; Chepeliuk, Vasyl A. (Східноєвнопейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Аналізується процес набуття навичок музично-стильової атрибуції у процесі во-кально-виконавської підготовки майбутніх фахівців естрадного жанру. The process of acquiring skills of music and style of attribution in the vocal-performing training of future specialists pop genre is analyzes in this article.
Musical training of university students in special education.
Keywords: музичний стиль; студенти-вокалісти; навчальний процес; music style; student vocalists; the learning process