Психотерапія - Мушкевич, Мирослава Іванівна (My University, 2020)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є механізми, способи і прийоми професійного надання психологічної допомоги з метою розв’язання проблем, звільнення від психосоматичних симптомів або актуалізації резервів особистісного зростання. Мета викладання навчальної дисципліни: дати студентам базові знання з психотерапії, про класичні та сучасні методи психотерапії, основні психотерапевтичні напрями та підходи, на основі здобутих теоретичних знань вдосконалити практичні навички ведення тренінгу терапевтично-консультативної діяльності.
Keywords: психотерапевтичний процес; психодинамічна психотерапія; когнітивна психотерапія; клієнт-центрована психотерапія; психотренінг