Маркетингова політика ціноутворення - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання містить методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи для здобувачів освіти з освітнього компоненту Маркетингова політика ціноутворення, перелік тем та питань для самостійного опрацювання, питання для підсумкового контролю та рекомендовану літературу. . Охоплює два змістові модулі: «Теоретичні основи маркетингового ціноутворення», «Процес прийняття рішень та поведінкова реакція покупців».
Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання, освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: ціна; ціноутворення; маркетинг; політика ціноутворення; 658.8.03 (075.8)