Становлення художнього відділу при Київському художньо-промисловому і науковому музеї імені государя імператора Миколи Олександровича - Борис, Тетяна Петрівна; Борис, Татьяна Петровна; Borys, Tatyana Petrivna (Чернівецький обласний краєзнавчий музей, 2013)
У статті аналізується становлення художнього відділу Київського художньо-промислового і наукового музею, визначається роль у його розбудові Київського товариства старожитностей і мистецтв.Formation of the artistic department of the Kyiv art-industrial and scientific museum are analysed, the role of the Kyiv association of antiquity and arts.
Становление художественного отдела при Киевском художественно-промышленном и научном музее имени государя императора Николая Александровича
The formation art art department at the Kiev Art, Industry and Science Museum named after Emperor Nicholas Alexandrovich
Keywords: Київський художньо-промисловий і науковий музей; the Kiev art, industrial and scientific museum; музейний предмет; museum article; художній відділ; art department