До питання про класифікацію англомовних термінів юридичної психології - Дмитрасевич, Ростислав; Dmytrasevych, Rostyslav (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано англомовну термінологію юридичної психології. Звернуто увагу на її становлення та розвиток. Актуальність досліджуваної тематики зумовлена застосуванням англомовної термінології юридичної психології у багатьох спеціальних сферах, зокрема в психології, юриспруденції, судовій експертизі, у сфері слідчих дій тощо.The article analyzes the English legal terminology of psychology. Attention is paid to its formation and development. Due to the use of English terminology of legal psychology in many specific areas, including psychology, law, forensics, investigation actions and so on the research is rather actual.
To the Problem of the English Legal Psychology Terms Classification.
Keywords: англомовна термінологія; юридична психологія; термін; словотвір; класифікація; структура; модель; English terminology; legal psychology; the term; word formation; classification; structure; model