Електроніка: методичні рекомендації до лабораторних робіт - Новосад, Олексій Володимирович; Федосов, Сергій Анатолійович; Божко, Володимир Васильович; Кевшин, Андрій Григорович (My University, 2020)
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Електроніка» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної практичної підготовки фахівців галузей знань 01 «Освіта/Педагогіка», 10 «Природничі науки», галузей знань технічних наук. У навчально-методичному виданні поданий теоретичний матеріал для підготовки до лабораторних робіт згідно з програмою навчальної дисципліни «Електроніка» для студентів спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали».
Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальностями 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» 104 «Фізика та астрономія», 014.08 «Середня освіта (Фізика)», а також для студентів природничих та інженерно-технічних спеціальностей, що виконують лабораторні роботи з даної дисципліни.
Keywords: електрорадіокомпоненти; транзистори; діоди; підсилювачі; електричні фільтри; 621.382