Штучний інтелект в освітній діяльності сучасного педагога - Панасюк, Анна Ярославівна (My University, 2025)
Сучасна освіта стикається з численними викликами, пов’язаними з інтеграцією новітніх технологій у навчальний процес. Штучний інтелект (ШІ) вже давно став важливим інструментом, який дозволяє оптимізувати роботу педагогів і адаптувати навчання до потреб здобувачів освіти. Використання інструментів штучного інтелекту в освіті відкриває широкі можливості для покращення якості навчання, персоналізації підходів до кожного здобувача освіти, підвищення мотивації та автоматизації рутинних завдань. Однак для успішної інтеграції цих інструментів необхідно враховувати як технічні, так і етичні аспекти їх використання.
Keywords: Штучний інтелект; освітня діяльність