Мікологія - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Робочий зошит для проведення лабораторних занять з мікології для першого курсу денної і заочної форм навчання біологічного факультету ілюструє та доповнює теоретичну частину розділу під час викладання курсу «Ботаніка». На лабораторних заняттях студенти практично закріплюють набуті в процесі вивчення теоретичного курсу знання, вивчають таксономічну різноманітність, особливості будови та розмноження грибів, характерні ознаки типових представників основних груп цих організмів та їхнє значення. Під час лабораторних занять студенти реалізовують теоретичні знання, вдосконалюють практичні навички роботи з оптичними приладами, техніку мікроскопічних досліджень, виготовлення тимчасових мікропрепаратів, опановують техніку біологічного рисунка. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітній ступень – бакалавр).
Keywords: мікологія; гриби