Професійна лінгводидактична підготовка вчителя початкових класів - Каптур, Галина Антонівна; Kaptur, Halyna A (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2009)
У статті розкрито сутність лінгводидактичної підготовки вчителя початкових класів. Висвітлено досвід використання синтаксичного матеріалу як складової формування лінгвістичної компетентності на заняттях із сучасної української мови. The article is devoted to the professional lingvodidactic preparation the teacher of primary school. The syntactical material is used as the component of the formation the linguistic competence at the lessons of Ukrainian language.
Professional lingvodidactic preparation the teacher of primary school
Keywords: лінгводидактична підготовка; лінгвістична компетентність; текст; синтаксис; складне речення; lingvodidactic preparation; linguistic competence; text; syntax; the compound sentense