Досягнення і проблеми сучасної біології : тестові завдання - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Зінченко, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання уміщує 328 тестових завдань з різних розділів нормативного освітнього компонента «Досягнення і проблеми сучасної біології», передбачених ОПП Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини ОС «магістр», відповіді до них та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань здобувачів освіти.
Keywords: досягнення сучасної біології; проблеми сучасної біології; 573+378(072)