Стилістика: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Лисецька, Наталія Григорівна; Lysetska, Nataliia H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Стилістика», складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму (спеціальності) 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)». Предметом вивчення навчальної дисципліни є функціонально-стильові засоби мови та їхнє застосування з погляду норм; стиль в усіх мовознавчих значеннях цього терміна; експресивні засоби мови, стилістичні фігури.
Keywords: Стилістика німецької мови; Робоча програма