Соціологія покоління - Любчук, Валентина Василівна; Liubchuk, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Даний курс знайомить студентів із основними категоріями соціології поколінь, її теоріями та концепціями, дає уявлення про методи дослідження поколінь та міжпоколінної взаємодії та показує зв'язок соціології поколінь із суміжними дисциплінами, таким як, демографія, психологія, конфліктологія тощо. Метою курсу є отримання знань, умінь та навичок необхідних для формування моделі сучасного покоління та методів його дослідження.
Keywords: покоління; міжпоколінний конфлікт; міжпоколінна солідарність; generation; intergenerational conflict; intergenerational solidarity