Тривалість і часові рамки кліматичних сезонів на метеостанції Світязь - Павловська, Тетяна Сергіївна; Білецький, Юрій Валентинович; Ступницька, Марія Мирославівна (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, 2020)
Визначено тривалість метеорологічних пір року на метеостанції Світязь за останні двадцять років (від весни 2000 р. до закінчення зими 2020 р.) та з’ясовано динаміку тривалості кліматичних сезонів за вказаний інтервал часу.
Keywords: метеорологічна пора року; Волинська область; метеорологічна весна; метеорологічна зима; метеорологічна осінь; метеорологічне літо; Світязь; Волинське Полісся