Дизайн. Основи лінійної перспективи : навчально-методичний посібник - Лелик, Ярослав Романович; Тарасюк, Іван Іванович; Lelyk, Yaroslav R.; Tarasiuk, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
В посібнику подано теоретичний матеріал та зразки виконаних робіт з лінійної перспективи для самостійної роботи студентів з дисципліни “Дизайн” при підготовці бакалаврів: галузь знань 02 – культура і мистецтво, спеціальність 023 - Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Кваліфікація дизайнер (художник - конструктор), викладач образотворчого мистецтва. The manual provides theoretical material and samples of performed works on the linear perspective for independent work of students in the discipline "Design" in the preparation of bachelors: the branch of knowledge 02 - culture and art, specialty 023 - Fine art, decorative art, restoration. Qualification designer (artist-designer), teacher of fine arts.
Keywords: Дизайн; Design; Лінійна перспектива; Line perspective; Картинна площина; Picture plane; Предметна площина; Subject plane; Лінія горизонту; Horizon line; Точка зору; View