Обгрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Обгрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків» складена відповідно до освітньо-професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки бакалавра напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».
Keywords: робоча програма; ризик; господарське рішення; підприємство