Психологія опанувальної поведінки - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2020)
Висвітлено бібліографічну інформацію про феноменологію психології опанувальної поведінки, її детермінанти та ресурси. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологія опанувальної поведінки» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра педагогічної та вікової психології). Бібліографічні матеріали у посібнику згруповано за розділами: І. Феноменологія психології опанувальної поведінки; ІІ. Детермінанти та ресурси опанувальної поведінки
Розміщення джерел (42 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури
Keywords: бібліографічні видання; феноменологія; ресурси опанувальної поведінки; детермінанти опанувальної поведінки; 159.9(01)