Методичні рекомендації з ОК «Геополітика та геостратегія» - Копачинська, Галина Василівна (My University, 2024)
Навчально-методичне видання з ОК «Геополітика та геостратегія», містить методичні рекомендації з даного ОК для здобувачів факультету міжнародних відносин: пояснювальну записку; силабус ОК; питання до семінарів та до іспиту; інформаційний мінімум для розуміння курсу та тестові питання для самоконтролю, що стануть у нагоді під час його вивчення; самостійної підготовки здобувачів; підготовки до семінарів та до іспиту з курсу. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини», освітнього ступеня «бакалавр» факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: теоретичні основи вивчення геополітики; глобальна і регіональна прикладна геополітика; становлення геополітики України; 327:911(072)