Загальна психологія. Пізнавальні процеси - Коструба, Наталія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курс «Загальна психологія. Пізнавальні процеси» спрямований на вивчення пізнавальних процесів людини, які дають нам уявлення про світ (відчуття, сприйняття і мислення) та процеси, що пронизують наше пізнання (пам'ять, увага і уява). У курсі детально розглядаються наукові класичні та сучасні підходи до розуміння і осмислення психічних пізнавальних процесів людей, їхні види, 4 механізми, властивості та психофізіологічні основи. Розглядається психічна сутність кожного пізнавального процесу як елементу свідомості, вивчається наукова ретроспектива теоретичного вивчення і практичного дослідження системи пізнавальних процесів.
Keywords: психологія; пізнавальні процеси