Організація туристично-рекреаційних подорожей для інклюзивних туристів - Сидорук, Світлана Володимирівна; Матвійчук, Л.Ю.; Матвійчук, Наталія Миколаївна (Національний університет харчових технологій, 2020)
У наш час інклюзивний туризм став унікальним явищем, який в першу чергу є необхідним для реабілітації осіб з інвалідністю, включаючи як пізнавальний процес, так і можливість повноцінної соціалізації.
Keywords: інклюзивний туризм