Інверсійно-вольтамперометричне визначення співіснуючих у природних водах форм плюмбуму - Смик, Наталія (СНУ, 2013)
Проведено порівняння результатів розрахунку вмісту співіснуючих у водах форм Pb із результатами його визначення ІВА методом в умовах, що не порушують їхньої природної рівноваги. Показано ефективність УФ опромінення розчину в присутності Fe3+–H2O2 систем для деструкції стійких комплексів із розчинними органічними речовинами. Розроблено методику окремого визначення загального вмісту Pb та вмісту його найбільш токсичних «вільних» форм із ГрВ 3 мкг/л.
Keywords: плюмбум; співіснуючі форми; метод інверсійної вольтамперометрії