Туристична інфраструктура Оваднівської сільської ОТГ Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2019)
Оцінено сучасний стан, перспективи розвитку та модернізації туристичної інфраструктури Оваднівської сільської міжрайонної об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Волинської області. Вказано дослідження, виконані в межах окремих підсистем: заклади розміщення, харчування, побутового обслуговування та дозвілля; транспортна інфраструктура, інформаційне забезпечення та звʼязок. Окреслено головні проблеми елементів туристичної інфраструктури та розглянуто можливі дії для їх вирішення.
Keywords: туристична інфраструктура; туризм; об’єднана територіальна громада; Оваднівська ОТГ; Волинська область