Кримінально-правові основи боротьби з корупційною злочинністю - Гусак, Андрій Петрович (My University, 2019)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Кримінально-правові основи боротьби з корупційною злочинністю» рекомендовані для студентів спеціальності «Правознавство» кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Розглядаються основні теоретичні та практичні проблеми правого регулювання боротьби з корупційною злочинністю за чинним КК та нормативно-правовими актами України. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форм навчання.
Keywords: боротьба з корупцією; 341.4