Формування економічних знань у процесі професійної підготовки студентів факультетів фізичної культури. - Войнаровський, А. М.; Voynarovskiy, A. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті визначено основні питання організації суспільно необхідної праці, її виховного значення, уміння планувати свою роботу, організувати контроль за нею, здійснити облік та аналіз діяльності фахівця фізичного виховання. Викладено основні форми й методи виховання економічно підготовленої особистості, використання яких гарантує високий рівень розвитку професійних здібностей майбутніх спеціалістів фізичного виховання. The basic questions of organization publicly of necessary labour are certain in the article, his educate value, ability to plan the work, organize control after it, to carry out an account and analysis of activity of specialist of physical education. Basic forms and methods are expounded educations of the economic prepared personality, the use of which is guaranteed by the high level of development of professional qualities of future specialists of physical education.
Forming of economic Knowledges in the Process of professional Preparation of Students of Faculties of physical Culture.
Keywords: фізичне виховання; економічно підготовлена особистість; виховання; професійні здібності; physical education; personality education; professional qualities; is economic prepared