Пріоритети стратегічних комунікацій у сфері зовнішньої і безпекової політики ЄС - Тихомирова, Євгенія Борисівна (Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2019)
Підручник присвячено теорії і практиці стратегічних комунікацій як складової зовнішньої політики міжнародних акторів і системи міжнародної взаємодії. У підручнику подано тлумачення основних понять стратегічних комунікацій, охарактеризовано сучасні теорії стратегічного наративу, розглянуто складові стратегічних комунікацій, проаналізовано практику використання стратегічних комунікацій міжнародних організацій та національних держав, представлено зарубіжні і вітчизняні освітні програми зі стратегічних комунікацій у сфері міжнародних відносин, безпеки, урядових комунікацій, медіа та соціальних мереж. Підручник розрахований на студентів, які навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», науковців, викладачів, фахівців та аспірантів
Keywords: безпека; ДАІШ; дезінформація; ЄС; НАТО; Росія; СтратКом; стратегічні комунікацій