Вікова психодіагностика та психокорекція - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння освітнього компонента «Вікова психодіагностика та психокорекція» підготовки магістра: галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою «Психологія»; галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» Освітньо-професійної програми «Комп'ютерні науки та інформаційні технології».
Keywords: психолодіагностика; психокорекція