Дослідження взаємозалежності між особистісними характеристиками суб’єкта юнацького віку та його провідним драйвером - Костіна, Т. О.; Kostina, T. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розкрито результати емпіричного дослідження визначення взаємозалежностей між типом провідного драйвера особистості юнацького віку та її особистісними характеристиками (за психогеометричним тестом); наведено дані кореляційного аналізу, зроблено теоретичний аналіз отриманих результатів. The results of empirical interdependence research between the type of the leading driver of the juvenile age person and its personal characteristics are presented in the article. The data of the correlation analysis between types of drivers is presented. The theoretical analysis of the received results is made.
Study of Interdependence Between Personal Characteristics of the Subject of Juvenile Age and its Leading Driver
Keywords: драйвер; життєвий сценарій; юнацький вік; транзакційний аналіз; геометрична фігура; driver; life-script; juvenile age; transactional analysis; geometrical figure