Лінійні поперечники класів періодичних функцій багатьох змінних - Федуник, Оксана Володимирівна; Fedunyk, Oksana V. (Інститут математики НАН України, 2004)
Одержано точні за порядком оцінки лінійних поперечників класів в метриці простору для деяких значень параметрів p та q
Linear widths of classes of periodic functions of several variables
Keywords: лінійний поперечник; колмогоровський поперечник; linear width; Kolmogorov width